KABI

Kabi, aiemmalta nimeltään Kuriositeettikabi.net on Museion ry:n julkaisema verkkolehti, joka käsittelee kaikkea museoihin ja museomaailmaan liittyvää. Lehden ensimmäinen numero julkaistiin tammikuussa 2006. Lehti ilmestyy kahdesti vuodessa ja vuodesta 2012 kullakin numerolla on ollut oma teemansa ja ensimmäisenä teemana Kabissa on moniäänisyys museoissa.

Kabi jatkaa siitä mihin Kuriositeettikabi.net loppui. Lehden ydin ei muutu, vaikka se on käynyt läpi uudistusprosessin. Lehti on alusta saakka tarjonnut museologian opiskelijoille mahdollisuuden tuoda oma äänensä näkyviin. Sittemmin lehteen ovat kirjoittaneet myös opiskelijat eri oppiaineista, jotka ovat kiinnostuneet museoalan kysymyksistä ja ilmiöistä. Vuosien myötä lehti on vakiinnuttanut asemansa museokentällä ja sisältö on aina ollut ajankohtaisiin aiheisiin pureutumista vahvalla ammattitaidolla.

Kabi toivottaa jokaisen tervetulleeksi nauttimaan lehden pariin ja seuraamaan mitä kaikkea uusi nimi, uusi ilme ja uusi osoite mahdollistavat tulevaisuudessa.

Lue lisää >>