Kaisa Luhta

Tervetuloa lukemaan Kabin kesäistä kevätnumeroa! Vielä ennen juhannuksen rientoja pääsette nauttimaan kolmesta Vaihtoehto/Alternative -teemaisesta jutusta.

Katariina Heljakka kirjoittaa artikkelitiivistelmässään Pseudomuseot kutsuvat aikuiset kuvaleikkiin pseudomuseoiden ja omakuvan antamasta mahdollisuudesta aikuisten leikille. Alkuperäinen artikkeli löytyy julkaisusta International Journal of Games and Social Impact, joka on linkitetty jutun loppuun.

Terhi Suokas kertoo jutussaan Horot-näyttely oli yleisömenestys Helsingin kaupunginmuseon Horot – seksityöntekijöiden puheenvuoro -näyttelyn saamasta palautteesta. Jutun kuvituksena on käytetty Senni Lätin kuvia näyttelyn kiitosta saaneesta ulkoasusta. Horot-näyttelystä voi lukea myös Kabin viime numerosta.

Lopuksi Senna Levonen kertoo kokemuksestaan Hotelli- ja ravintolamuseon FOOD TATTOO -näyttelyyn osallistumisesta jutussa Alakulttuurista museonäyttelyksi – lentävä karjalanpiirakka ja muita ruokatatuointeja.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

PS: Kuriositeettikabi.netin arkiston saattaminen jälleen luettavaksi on työn alla, ja projektin toivotaan tulevan valmiiksi vielä tämän vuoden aikana.


Kuvituskuva: Wikimedia Commons